A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Гідність - одне з нематеріальних благ, що належать людині від народження, воно не відчужується і не передається.

Дата: 21.11.2019 13:00
Кількість переглядів: 33383

Фото без опису

Це моральне ставлення людини до себе, що виявляється в усвідомленні своєї самоцінності й моральної рівності з іншими людьми.
Людина, що володіє позитивними моральними якостями, стає цінністю в очах інших людей і в своїх власних очах. На цих оцінках грунтується самосвідомість людини і визначається його ідентичність. Значимість людини піднімається або зменшується залежно від того, наскільки моральні цінності стали для нього правилами, увійшли в його внутрішній світ.
Гідна людина дотримується моральних принципів, поважає старших, своїх близьких, родину.
Честь — особливе моральне ставлення людини до себе, що виявляється в усвідомленні свого соціального статусу, роду діяльності й моральних заслуг, і відповідне ставлення до неї суспільства, яке рахується з її репутацією.
Людина честі, гідна людина – та, яка робить корисні справи, є патріотом своєї держави, вона чесна, справедлива, розсудлива й завжди чинить совісно.
Не можемо не згадати сьогодні патріотів, які поклали на вівтар свободи й української державності своє життя, і пам?ятаймо: в наших руках доля нашого міста, об'єднаної громади, країни і ми маємо зробити все можливе для її духовного й економічного розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень