A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Прийміть вітання з Днем фізичної культури та спорту - святом людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю, прагненням до поставленої мети і

Дата: 11.09.2020 08:17
Кількість переглядів: 375

Шановні ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, керівники спортивних клубів, спортсмени, всі, для кого зайняття спортом стало невід’ємною частиною життя!

Прийміть вітання з Днем фізичної культури та спорту - святом людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю, прагненням до поставленої мети і перемогами.

Це свято відзначається щорічно у другу суботу вересня і об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю.

Висловлюю всім вам щиру вдячність за наполегливість та відданість обраній справі.

Бажаю всім міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, щастя та задоволення від своєї благородної справи.

В здоровому тілі здоровий дух, а спорт - це мистецтво бути здоровим!!!

З повагою, міський голова Богуславської ОТГ
В. Дяченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень