A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує!

Дата: 26.04.2021 12:50
Кількість переглядів: 449

До уваги роботодавців????

Форму звіту 4-ПН оновлено?

????Наказом Мінекономіки від 18.03.2021 №563 затверджено нову форму ???? звітності 4ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її подання, яка визначає обов’язок роботодавців своєчасно та в повному обсязі подавати до державної служби зайнятості.

?Форма № 4-ПН заповнюється в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання.

? Інформація подається не пізніше ніж за 2 місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення в разі звільнення державних службовців) до міських, районних і міськрайонних центрів зайнятості та філій регіональних центрів зайнятості за місцем провадження їх господарської діяльності.

За детальною інформацією звертайтесь до Богуславської районної філії Київського обласного центру зайнятості, сектор взаємодії з роботодавцями

Контактний телефон: ??045-61-4-30-88


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень