A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів за № 1045 від 01.08.2006р. «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» , зрізання дерев здійснюється у таких випадках!

Дата: 19.07.2021 14:44
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Правила  - єдині  для всіх

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів за № 1045 від 01.08.2006р. «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» , зрізання дерев здійснюється у таких випадках:

  • у разі реалізації генерального плану розвитку населеного пункту;

  • знесення аварійних, сухостійних, вражених хворобою дерев або тих, що досягли вікової межі;

  • відновлення світлого режиму в житлових приміщеннях, що затіняються.

На території населеного пункту видалення зелених насаджень здійснюється виконавчим комітетом міської ради на підставі ордера, а  на земельній ділянці, що перебуває в приватній власності та на присадибній ділянці - за рішенням її власника( користувача).

         КП БМР «Богуславблагоусрій» ( код ЄДРПОУ: 40705714) створене відповідно до рішення сесії Богуславської міської ради від 04.07.2016року № 146-08-VІІ. Діяльність підприємства направлена на забезпечення безперебійного прибирання вулиць міста, озеленення та благоустрій територій. Комунальне підприємство громади виконує комплекс заходів (робіт), які передбачені Програмою «Розвитку та утримання житлово - комунального господарства та благоустрою Богуславської територіальної громади на 2021 рік (прибирання, озеленення, освітлення тощо).

         Прийнята Богуславською міською радою Програма розвитку та збереження зелених насаджень населених пунктів Богуславської ТГ на 2021 - 2026 роки передбачає проведення інвентаризації, паспортизації насаджень громади і унеможливлює знищення будь яких зелених насаджень ( крім аварійних). Програма направлена на збереження та поновлення зелених насаджень, розробку планів реконструкції і розвитку зелених зон, а також на покращення зовнішньої привабливості вулиць, місць загального громадського користування та відпочинку.

Надзвичайно важливо для реалізації Програми є думка громадськості і розробка стратегії дій .

         По факту знищення кущів ялівця  козацького триває службове розслідування.

 

Пидюра П., провідний спеціаліст відділу агропромислового комплексу, екології та використання земель с/г призначення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень