A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богуславської територіальної громади

Дата: 22.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

 

Третя хвиля коронавірусу накриває Україну. Вся країна з 23 вересня перейде у жовту карантинну зону.

Як повідомив прем'єр-міністр України  Денис Шмигаль, таке рішення ухвалила Державна комісія з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як працюватимуть школи та дитячі садочки в умовах карантину, які карантинні обмеження встановлять для тих, хто не встигнув вакцинуватися — ці та інші питання обговорювалися на позачерговому засіданні тимчасової комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богуславської міської територіальної громади.

Як запевнила заступник начальника соціально-гуманітарного управління – начальник відділу освіти Ольга Духан, на сьогоднішній день рівень вакцинації працівників шкільних і дошкільних закладів перетнув межу у 80%, тож школи і садочки й надалі працюватимуть у звичному режимі, якщо не збільшиться рівень захворюваності на COVID-19.

За даними керівника КП Богуславської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентини Пивовар, у серпні не було зареєстровано жодного хворого, а вже станом на 22 вересня у громаді хворіють на COVID 39 осіб.

Про стан готовності освітніх закладів громади до опалювального сезону доповідав директор КП Богуславської міської ради «Богуславське житлово-комунальне підприємство» Олександр Чуприна, який запевнив, що котельні майже стовідсотково готові до пробних запусків і опалювальний сезон має розпочатися у визначені строки.

Обговорювали на комісії і питання створення пожежно-рятувального підрозділу в с. Хохітва, пожежного стану об’єктів та житлових будинків у м. Богуслав, селах Дибинці і Хохітва, та питання визначення місць знищення вибухонебезпечних предметів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень