A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Мистецька подія на Богуславщині

Дата: 21.10.2021 07:52
Кількість переглядів: 422

 

 

Мистецька подія на Богуславщині

Відсьогодні в Богуславі розпочав роботу Всеукраїнський молодіжний історико-етнографічний фестиваль «Богуслав», який проводиться за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Київської ОДА, Богуславської міської ради.

Біля пам’ятника засновнику нашого міста, князю Ярославу Мудрому, учасники фестивалю провели історико-етнографічний захід, присвячений сторінкам історії Богуславщини та захисникам України.

Головний організатор фестивалю — республіканський культурно-освітній центр «Молодь України», директором якого є Козицький Сергій Миколайович, — разом із відділом культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Богуславської міської ради з 20 по 22 жовтня підготували творчі зустрічі, презентацію виробів декоративно-ужиткового мистецтва, творчі майстер-класи.

Уже завтра, о 16.30, в міському Будинку культури відбудеться творчий тематичний вечір, до участі в якому запрошені творчі колективи нашої Богуславської громади та інших громад Київщини. Приходьте послухати виступи лауреатів та дипломантів Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів та фестивалів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень