A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

В рамках проведення 9-го Всеукраїнського молодіжного історико-етнографічного фестивалю «Богуслав», який проводиться за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Київської ОДА

Дата: 23.10.2021 11:28
Кількість переглядів: 369

 

 

В рамках проведення 9-го Всеукраїнського молодіжного історико-етнографічного фестивалю «Богуслав», який проводиться за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Київської ОДА, Богуславської міської ради, вчора в Богуславському будинку культури пройшов творчий тематичний вечір, до участі в якому були запрошені творчі колективи.

У фойє Будинку культури на гостей вечора чекала презентація виробів декоративно-ужиткового мистецтва від учнів і викладачів художнього відділу КЗ «Богуславська школа мистецтв» та відділу образотворчого мистецтва Канівського коледжу культури і мистецтв, а також творчі майстер-класи.

Творчий вечір розпочався з коротких урочистостей, в яких брали участь директор республіканського культурно-освітнього центру «Молодь України» Сергій Козицький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Гогуля, начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління Богуславської міської ради Тетяна Куценко. А продовжився — виступами творчих колективів, які подарували богуславцям і гостям міста чудові виступи. А так як фестиваль етнографічний, то лунали як давні, народні пісні, записані у найвіддаленіших куточках України, так і оброблені на сучасний лад.

Сьогодні фестиваль на Богуславщині добігає свого кінця. Наостанок на його учасників чекає цікава, змістовна екскурсія містом та тематичний захід в історико-краєзнавчому музеї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень