A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч з платниками податків у Богуславській ДПІ

Дата: 14.01.2022 13:23
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

 

Застосування РРО / ПРРО – такою була тема зустрічі, що відбулася сьогодні в Богуславській ДПІ ГУ ДПС у Київській області за участі начальника ДПІ Вікторії Підопригори та підприємців Богуславщини.

Вікторія Підопригора  пояснила учасникам заходу, які саме підприємці мають використовувати касові апарати або програмне забезпечення – ПРРО.

Фахівець Богуславської ДПІ Сергій Дорогань розповів про Порядок ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб-підприємців, передбачених наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2021 № 496.

Наголосив, що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку СГ повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України (повідомлення ф.№20 ОПП).

Також фахівець довів до присутніх послідовність дій при реєстрації ПРРО, та штрафні санкції до суб’єктів господарювання, які при реалізації товарів не використовують РРО/ПРРО.

Учасники заходу мали можливість отримати методологічну та практичну допомогу.

 

Богуславська ДПІ

ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень