A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Семінар з платниками податків Богуславщини

Дата: 02.02.2022 08:14
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

 

Сьогодні начальниця Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Вікторія Підопригора провела семінар з платниками податків Богуславщини, під час якого обговорили питання щодо  одноразового добровільного декларування активів, застосування РРО та ПРРО платниками єдиного податку та кампанії декларування 2022. Вікторія Підопригора зазначила, що з 1 січня 2022 року є обов'язковим застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) або програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) платниками єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять готівкові розрахунки. Не застосовують РРО або ПРРО платники єдиного податку першої групи.

Під час заходу начальниця інспекції розповіла присутнім про основні норми Закону України від 15.06.2021 № 1539-ІХ щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету. Посадовиця наголосила, що спеціальну одноразову декларацію громадянам необхідно подавати за допомогою сервісу «Електронний кабінет».

Також наголосила, що з 1 січня 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2021 року. Відтак річну податкову декларацію про доходи за минулий рік за  новою формою  зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2022 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб.

Наприкінці семінару податківці відповіли на численні питання платників податків.

Богуславська ДПІ ГУ ДПС у Київській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень