A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Свято з тисячолітньою історією

Дата: 29.07.2022 11:42
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

 

Фото без опису

 

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ — СВЯТО ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ!

Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі-України — 28 липня — встановлено День Української Державності, який утверджує зв’язок українців багатьох поколінь, які зберігають свою культуру, самобутність, український характер. З великої любові до рідної землі народжувалась українська державність.

У Богуславській громаді нове державне свято відзначили покладанням квітів до погруддя Великого Кобзаря та пам’ятного знака героям, загиблим у російсько-українській війні.

У своїй промові перед присутніми міський голова Віталій Хоменко згадав події, які привели до створення Дня державності в Україні, подякував героям, які боронять рідну землю, та оголосив хвилину мовчання, аби вшанувати загиблих у російсько-українській війні земляків.

Українці ніколи не віддавали і віддадуть своєї незалежності й самобутності. Збережуть єдність і зараз, адже це найважливіше завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо. Бо прагнемо жити в єдиній і суверенній країні, де панують українці!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень