A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

За рік зафіксовано 103 виїзди...

Дата: 25.01.2023 16:29
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

 

За 12 місяців 2022 року працівниками 13 -ДПРЧ м. Богуслав було здійснено 103 виїзди на пожежі та надзвичайні ситуації. З них: на пожежі — 91 виїзд та 12 виїздів — на аварійно рятувальні роботи.

Основними причинами пожеж є: необережне поводження з вогнем – 41; порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок (аварійні режими роботи) -16; порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей – 12; підпал – 4; інші – 2; хибні виклики – 16.

Внаслідок пожеж було знищено та пошкоджено 37 будівель та приміщень приватного житлового сектору, 6 одиниць автотранспорту, 4 об’єкти, на яких здійснюється державний нагляд (контроль), та 28 на відкритій території.

Найбільше виникало пожеж в м. Богуславі – 44, с. Мисайлівка – 7, с. Хохітва – 6, с. Киданівка – 5, в с. Вільховець та с. Розкопанці – 4, с. Дибинці та Ісайки – 3, с. Чайки, с. Половецьке, с. Бородані та с. Шупики – 2, с. Туники, с. Саварка, с. Синиця, с. Івки та с. Біївці - 1.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій, з метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, звертається до громадян з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки в побуті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень