A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Проекти рішень міської ради №- «Проекти рішень 14 (позачергової) сесії»

Кількість переглядів: 167
Скликання: VIII скликання
Сесія: 14 (позачергова) сесія VIII скликання від 29.06.2021р.
Тип документу: Проекти рішень міської ради
Дата: 25.06.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень 14 (позачергової) сесії
Прикріплені файли:
  1. Про визначення Богуславського ліцею №2 Богуславської міської ради Київської області опорним закладом освіти та затвердження його Статуту в новій редакції (0.75 МБ)
  2. Про внесення змін до Статуту Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області (0.19 МБ)
  3. Про створення Тептіївської філії Богуславського НВО Ліцей №3 – МАН» Богуславської міської ради Київської області та затвердження її Положення (0.59 МБ)
  4. Про створення Шупиківської філії Богуславського ліцею №2 Богуславської міської ради Київської області та затвердження її Положення (0.44 МБ)
  5. Про створення Киданівської філії Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області та затвердження її Положення (0.41 МБ)
  6. Про пониження ступеня Дибинецького НВК «ЗОШ I-III ступенів – дитячий садок» Богуславської міської ради Київської області, зміни назви закладу освіти на Дибинецька гімназія Богуславської міської ради Київської області та затвердження її Стату (0.51 МБ)
  7. Про затвердження в новій редакції Програми організації харчування учнів та вихованців закладів освіти Богуславської територіальної громади на 2021 – 2024 роки (0.6 МБ)
  8. Про визначення Богуславського навчально-виховного об’єднання «Ліцей №3 – МАН» Богуславської міської ради Київської області опорним закладом освіти та затвердження його Статуту в новій редакції (0.62 МБ)
  9. Про пониження ступеня Саварського НВК «ЗОШ I-III ступенів – дитячий садок» ім. А.М. Люльки Богуславської міської ради Київської області, зміни назви закладу освіти на Саварська гімназія ім. А.М. Люльки Богуславської міської ради Київської об (0.66 МБ)
  10. Про створення Розкопанецької філії Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області та затвердження її Положення (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень