A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

14 вересня 2019 року запроваджується тимчасове обмеження руху автотранспорту!

Дата: 05.09.2019 15:37
Кількість переглядів: 495

 

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку під час проведення заходів, присвячених святкуванню 987-ї річниці Дня міста Богуслав, виконавчий комітет Богуславської міської ради повідомляє, що 14 вересня 2019 року у м.Богуславі запроваджується тимчасове обмеження руху автотранспорту, а саме:

Фото без опису

  • з 07 00 год. обмежується рух автотранспорту по вул. Франка від перехрестя з вул. Миколаївської до автостанції «Богуслав» (вул. Острів, 1), а також  з 0800 год. забороняється рух автотранспорту біля «АТБ Маркет» (вул.Заросянська, 22).
  • з 09 00 год. до 10 30 правоохоронними органами забезпечується супровід масового забігу присвяченого Дню місту, що розпочнеться від Богуславської міської ради (вул.Шевченка, 40) до площі Ярослава Мудрого.
  • з 11 00 год. до 12 00 год. забороняється рух транспортних засобів по вул.Франка від перехрестя з вул. Миколаївської до повороту до районного будинку культури (вул.Острів, 1).
  • з 15 00 год. до 24 00 год. забороняється рух автотранспорту по вул.Франка від перехрестя з вул. Миколаївської до автостанції «Богуслав» (вул.Острів, 1).

Просимо врахувати дані обставини під час пересування по місту та віднестись з розумінням.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень