A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення про початок проведення громадських слухань

Дата: 13.09.2019 10:48
Кількість переглядів: 418

  Фото без опису

  З метою врахування громадських інтересів в період розробки містобудівної документації : «Детальний план території в межах вулиць Корольова , Шевченка , Святогірської , орієнтовною площею 2.0 га в місті Богуславі Київської області» , виконавчий комітет Богуславської міської повідомляє про початок громадських слухань . «Замовник»: виконавчий комітет Богуславської міської ради , «Виконавець» : ТОВ «ПМК-17» , «Платник» : фізична особа Дошка Людмила Анатоліївна . Підстава проведення : рішення Богуславської міської ради №1250-62-VII від «24» червня 2019 року

 Громадські слухання триватимуть протягом одного місяця з 16 вересня 2019 р.  до 16 жовтня 2019 року , та відбудуться 16 жовтня 2019 р о 11-00 год у адміністративній будівлі виконавчого комітету Богуславської міської ради , вул. Т. Шевченка,40  м. Богуслав Київської обл.

Ознайомитись з даною містобудівною документацією можна на офіційному сайті Виконавчого комітету Богуславської міської ради – https://boguslavska-gromada.gov.ua/, а також в відділі державного архітектурно-будівельного контролю  виконавчого комітету Богуславської міської ради по вул. Т.Шевченка,40. Пропозиції та зауваження приймаються протягом одного місяця . Контактні телефони:  5-11-73  Звертатись: з 8.00год до 16.00 год щоденно окрім обідньої перерви з 12.00 год до 13.00 год та вихідних – суботи,неділі.

 

       Виконавчий комітет Богуславської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень