A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом в Розкопанцях

Дата: 19.09.2019 15:22
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

16 вересня відбувся виїзний прийом Дяченка В. М. з жителями с. Розкопанці. Розпочався він з відвідин місцевого ФАПу. Фельдшер Петруненко Людмила Володимирівна розповіла про проблеми, які потрібно вирішити та з великою вдячністю згадала про громадян, які долучились до ремонту приміщення ФАП (Карлаш Олексій, Тарасенко Вадим, Яцюченко Олександр, Іванченко... та інші не байдужі жителі та підприємці с. Розкопанець). Відвідав Вячеслав Михайлович школу та садок де поспілкувався з дітлахами, поцікавився їхніми успіхами в навчанні та оглянув приміщення і умови в яких навчаються та граються діти.
Розкопанчани звернулись до голови ОТГ з проханням посприяти в облаштуванні зупинки на вулиці Піщана, проблемним залишається сміттєзвалище та вивіз сміттєвих відходів з дворів селян, по вулиці Іванівка дорожнє покриття не завершили до кінця.
Питання утилізації сміттєвих відходів з дворів голова запропонував вирішити шляхом надання трактора з причепом, який 1 раз в місяць буде проїджати основними вулицями села. Графік і найменування вулиць сільська рада розмістить в інформаційному куточку. Стосовно вулиці Іванівка в телефонному режимі вдалося з'ясувати, що 19 вересня буде сесія Київської обласної ради де й можливо вирішиться дане питання, адже дорога робилась за рахунок співфінансування з обласного бюджету. Присутній керівник КП БМР "Богуславблагоустрій" Харченко В.В. та працівник Київобленерго оглянувши вулиці запланували продовжити роботи по освітленню 18 вересня. Також гарячою була дискусія жителів вулиці Кільцева. Канава яка була колись створена для відведення води на даний час засипана, деякі мешканці вулиці своїми новобудовами вийшли за встановлені межі, матеріали які потрібні для будівництва довгий час знаходяться на території вулиці. Всі ці проблеми спричинили те, що під час дощу весь бруд, сміття, каміння летить кожному з жителів цієї вулиці в двір. Тому міським головою вирішено разом з працівниками відділу землеустрою та житлово - комунального господарства здійснити перевірку актів, де зазначено межі кожного господарства. Місцева активістка Ксендзюк Тетяна провела невеличку екскурсію по вулицях Крутий спуск та Росьова, де показала проблемні ділянки, неосвітлені куточки, захаращені садиби та вибоїни на дорогах. Керівникові КП БРМ "Богуславблагоустрій" було доручено проконтролювати заміну ліхтарів, здійснити обрізку аварійних дерев, поремонтувати дитячу качелю та допомогти закріпити бійцівську грушу в місцевій школі.
Відео - матеріали з зустрічі можна переглянути на офіційному ютуб каналі Богуславської міської ради та в фейсбук спільноті Богуславська міська рада.https://www.youtube.com/watch?v=L3zeyx4CQuE


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень