A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом в селі Хохітва

Дата: 24.09.2019 09:16
Кількість переглядів: 487

Головне питання сьогоднішньої зустрічі першого заступника міського голови Лелеки Ю. М. з жителями с. Хохітва - харчування дітей в Хохітвянській НВК. Адже станом на 23 вересня колишня Хохітвянська сільська рада має борг за ІІ півріччя 2018 - 2019 н.р. Зі слів заступника: "Державою покладено забезпечення харчування дітей на районний бюджет і юридично міська рада поки що не може на себе взяти цю відповідальність, щоб оплатити попередній борг". Дане питання буде досконало вивчатися і найближчими днями спеціалісти міської ради проведуть документальну перевірку в с. Хохітва. А вже 25 вересня на нараді разом з в.о старости, бухгалтером, депутатами знайдуть вирішення проблеми.
Цікавило людей сміттєзвалище біля Хохітвянського аеродрому та вивезення сміттєвих відходів з дворів.
Якщо більша частина сільських жителів згідна укласти договір з КП БМР "Богуславблагоустрій" на вивезення сміття (приблизно 37-40 грн. в місяць) то працівники підприємства за узгодженим графіком в зазначені дні, після підписання договору, будуть виконувати свої зобов'язання.
Було звернення жительки села стосовно вулиці Марка Вовчка на якій знаходиться яма і в дощову погоду наповнюється водою. Депутат міської ради Плагун Галина Анатоліївна показала дороги в с. Поташня та вул. Стадіонну в с. Хохітва на якій теж в дощову погоду вода не відходить в стічну канаву, а стоїть на місці і цим створює перешкоди для нормального функціонування вулиці. Дані проблеми ще будуть детально вивчатись першим заступником.
Проблему вуличного освітлення планується вирішити повністю до кінця 2019 року. Юрієм Михайловичем було запропоновано написання заяв на ім'я Дяченка В. М. від жителів тих вулиць на яких воно взагалі відсутнє, або не працює. Дані заяви залишати в.о. старости або бухгалтеру, щоб в подальшому мати чіткий план дій.
Детальніші відео матеріали з зустрічі можна переглянути на офіційній фейсбук сторінці Богуславська міська рада - https://www.facebook.com/boguslavrada/?ref=bookmarks


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень