A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Комісія з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики

Дата: 03.10.2019 15:47
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

2 жовтня на комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики депутати розглянули ряд питань:
- клопотання Хохітвянської НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. дитсадок" щодо виділення коштів в сумі 26000 грн. на харчування учнів початкових класів на ІV квартал 2019 року.
На попередній сесії депутати вже виділяли певну суму коштів але вона пішла на погашення заборгованості. Для того, щоб Хохітвянські дітлахи нарешті почали харчуватись, комісія вирішила підтримати дане питання.
- КМД АТ "Укрпошта" ЦПЗ №6 просить посприяти у придбанні 3-х велосипедів для ЦПЗ №6.
Дане питання вирішено було ще додатково вивчити і по можливості повернутись до нього при формуванні бюджету на наступний рік.
- ПАТ " Богуславське хлібоприймальне підприємство" просить зменшити ставки податку на нерухоме майно для наступних будівель: силоси для зерна, склади для зерна, склади універсальні, будівлі для зберігання зерна з 1% до 0,1%.
Комісією було вирішено детально розглянути і вивчити ставки податків всіх підприємств. Після чого надати повну відповідь на звернення.
- Управління фінансів Богуславської РДА просить здійснити співфінансування в розмірі 9896 грн. на здійснення заходів спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості (придбання обладнання для амбулаторії с. Хохітва. Та підписати договір з Богуславською районною радою на передачу трансферту у вигляді субвенції з місцевого бюджету на співфінансування інвестиційних проектів.
Питання співфінансування комісія вирішила теж відкласти до повного вивчення.
- Повторне клопотання КП БМР "Богуславводоканал" щодо збільшення розміру дотації з місцевого бюджету на 865.5 тис.грн. для відшкодування різниці в тарифах по всих групах споживачів.
Підприємство КП БМР "Богуславводоканал" в червні за використану електроенергію сплачувало - 2, 34 грн. в липні - 2.81, в серпні - 2.58, а в вересні - 2, 38 (без ПДВ). Дане підприємство з за різниці в тарифах вже має збитки, тому звернулось до депутатів з проханням покрити цю різницю з бюджету міста. Комісія порадила звернутись КП БМР "Богуславводоканал" до виконавчого комітету Богуславської міської ради для коригування тарифів.
Комісія розглянула всі питання, але вже депутатами на 6 сесії Богуславської міської ради, яка відбудеться 07 жовтня 2019 року о 08.00 год, в приміщенні міської ради за адресою: м. Богуслав вул. Шевченка, 40, буде вирішено підтримати чи ні ці пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень