A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання 6 сесії 7 скликання

Дата: 07.10.2019 22:17
Кількість переглядів: 428

Сьогодні відбулась 6 сесія Богуславської міської ради. Питання надання матеріальної допомоги (надавались відповідні документи про стан здоров'я) депутатам вдалося вирішити дуже швидко, а от питання врегюлювання земельних відносин та внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, затвердження штатних розписів викликало багато суперечок та  дискусій. Шляхом голосування за (майже) кожне звернення окремо, депутати все-таки дійшли спільного консенсусу  з врегулювання земельних відносин. За поданням міського голови, структура та штатні розписи виконавчих органів ради та апарату ради потребують змін (в зв'язку з створенням Богуславської ОТГ), але депутати більшістю голосів не підтримали дану пропозицію.  Вирішено було доопрацювати це питання, вивчити його більш детально і винести на наступну  чергову чи позачергову сесію.
Щодо змін у міському/ сільських бюджетах - більшістю голосів депутати підтримали питання харчування дітей Хохітвянського НВК та надання з Біївецького бюджету коштів на купівлю постільної білизни в дитячий садок с. Біївці.
Також за пропозицією  Бердило Ф. В., депутати звернулись до Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.
Детально переглянути відео 6 сесії Богуславської міської ради можна за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=Q7dm73MKFJk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень