A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

11 засідання виконавчого комітету

Дата: 17.10.2019 11:12
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

17 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради. Голова Богуславської ОТГ Дяченко Вячеслав  привітав присутніх  з офіційним  визнанням Урядом  нашої громади спроможною і вже з наступного року ми зможемо перейти на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом. На порядок денний були винесені питання про зміни до договорів найму на квартири житлового фонду, приватизацію квартир державного житлового фонду (доповідач Бондаренко Г. В.), зняття громадян з черг квартирного обліку (доп. Матяш С.В.), надання дозволу на проведення проектно-вишукувальних робіт, надання дозволу на проведення проектно-вишукувальних робіт по реконструкції системи газопостачання та електропостачання квартир в багатоквартирних будинках, надання дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери послуг, присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна в м.Богуславі, надання згоди на отримання вихідних даних для проектування об’єкту будівництва, погодження розміщення об’єктів електроенергетики в місті Богуславі, погодження проектно-кошторисної документації (доп. Ткаченко І.П.).
Членами виконкому були подані пропозиції щодо детального вивчення, розгляду, перевірки розміщення обєктів торгівлі, які виходять на тротуари, обмежують видимість на дорогах, займають більшу площу, ніж встановлена в договорах . Відповідно до Конституції України, Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", Порядку провадження торговельної діяльності та правилами торговельного обслуговування населення, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України, цими Правилами та іншими
нормативно-правовими актами, будівельними нормами, які регулюють торгівельну діяльність на наступному засіданні комітету подати положення, що відповідають всим нормам.
Доповідач Пшевлоцький П.Ю. розповів про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Також Чижевський О. С. доповів про попередній розгляд цільових програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської об’єднаної територіальної громади. Роздруковані матеріали надані на розгляд та вивчення членам виконавчого комітету.
За пропозицією голови Богуславської ОТГ Вячеслава Дяченка та заступника з питань діяльності виконавчих органів Євгена Янушевича будуть надіслані листи - звернення Голові Верховної Ради України - Разумкову Д. О. та народному депутату Скороход А. К. щодо сприяння прискореному розгляду та прийняттю проекту Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні пального та частини акцизного податку з ввезеного на митну територію України пального до місцевих бюджетів у 2020 році) №2231 від 04. 10. 2019 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень