A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання 7 сесії 7 скликання 18 жовтня 2019 року

Дата: 18.10.2019 14:52
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

На позачерговій, сьомій сесії Богуславської міської ради депутати підтримали зміни в штатному розписі Богуславської міської ради. Затвердили програму соціального захисту населення для сіл Хохітва, Поташня, Івки, адже вона була в них відсутня. Депутати підтримали звернення до Голови Верховної Ради України - Разумкова Д. О. та народного депутата Скороход А. К. щодо сприяння прискореному розгляду та прийняттю проекту Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні пального та частини акцизного податку з ввезеного на митну територію України пального до місцевих бюджетів у 2020 році) №2231 від 04. 10. 2019 р.
Також підтримали пропозицію Поліщук О. В. щодо того, щоб включити до складу інвентаризаційної комісії відділу освіти Богуславської районної ради депутатів та спеціалістів Богуславської міської ради.
Внесли зміни в програму соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей – мешканців міста Богуслав на 2019 рік. До міського голови звернулась мати передчасно померлого Ткаченка Олександра (учасника АТО), з проханням матеріальної допомоги на поховання. Співчуваємо рідним та близьким Олександра. 
Депутат Рузевич Микола Іванович звернувся до депутатів з пропозицією про створення реабілітаційного центру на території Богуславської ОТГ, для психологічної підтримки, консультацій, лікування учасників АТО. Нажаль вже 6 випадків скоєння суїциду на території Богуславщини учасниками АТО. 
Вивіз сміття, ліхтар на перехресті Корсунської та інші питання до директора КП БРМ «Богуславблагоустрій» Харченка Володимира Васильовича вирішено заслухати на комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг. Комунальної власності і ЖКГ.

Відео сесії можна переглянути на ютуб каналі – Богуславська міська рада та фейсбук сторінці  - Богуславська міська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень