A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дата: 07.11.2019 09:38
Кількість переглядів: 1625

 

 

Фото без опису

Виконавчий комітет Богуславської міської ради,  що знаходиться за адресою: м.Богуслав, вул. Шевченка, 40, тел. 5-11-73 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

 

  • Відділу фінансів, економіки та бюджету: провідного спеціаліста-бухгалтера (2 штатні посади), провідного спеціаліста-економіста, спеціаліста 1 категорії-бухгалтера (2 штатні посади), спеціаліста 1 категорії з питань закупівель (2 штатні посади).
  • Відділу з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та екології: спеціаліста 1 категорії-інспектора, спеціаліста 2 категорії.
  • Відділу внутрішньої політики, юридичного, інформаційно-аналітичного забезпечення: начальника, спеціаліста 1 категорії (2 штатні посади).
  • Відділу державного архітектурно-будівельного контролю, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційного розвитку, інфраструктури та цивільного захисту населення: провідного спеціаліста-інспектора, спеціаліста.
  • Гуманітарного відділу: начальника, спеціаліста 1 категорії, спеціаліста 1 категорії з питань сім’ї, дітей і молоді.
  • Провідного спеціаліста з питань організаційної та кадрової роботи.
  • Спеціаліста-інспектора з праці.

 

Вимоги до кандидатів на посади начальників відділу: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за відповідним напрямом професійного спрямування, стаж роботи за фахом на державній службі та/або на службі в органах місцевого самоврядування не менше трьох років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше чотирьох років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері. Рекомендована післядипломна освіта у галузі знань «Державне управління».

Вимоги до кандидатів на посади спеціалістів: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за відповідним напрямом професійного спрямування, стаж роботи за фахом на державній службі та/або на службі в органах місцевого самоврядування не менше двох років, або досвід роботи в інших сферах не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

    • заяву про участь у конкурсі (додаток  до Порядку), в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;
    • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
    • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
    • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання;
    • електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздруковану з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді.  
    • копію паспорта громадянина України;
    • копію військового квитка (для військовозобов’язаних).

Документи приймаються протягом 30 календарних  днів із дня виходу публікації про оголошення конкурсу.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається за тел. 5-11-73 або під час особистого прийому (каб.3) щоденно, з 9.00 до 17.00.

 

Заява про участь у конкурсі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень