A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Підтримка освітніх закладів шкільної та позашкільної освіти

Дата: 08.11.2019 15:49
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Пріорітетами розвитку Богуславської громади є підтримка освітніх закладів шкільної та позашкільної освіти, створення учасникам освітнього процесу належних матеріально – технічних умов та гідної оплати праці педагогічних працівників. Тому при формуванні майбутнього бюджету Богуславської ОТГ потрібно максимально врахувати потреби освітніх закладів. З цією метою сьогодні перший заступник міського голови Лелека Ю. М. та секретар Богуславської міської ради Чижевський О. С. відвідали Богуславський академічний ліцей №1 та Богуславський ліцей №2, поспілкувались з директорами закладів та спільно з начальником відділу освіти Поліщук О. В. передали в користування новеньку комп’ютерну техніку, яка завдяки державній програмі «1 учень — 1 комп’ютер» надійшла до закладів освіти.
Як зазначив директор Богуславського ліцею №2 Вербіцький Валерій Миколайович: «Враховуючи, що в ліцеї ведеться допрофільна і профільна  підготовка по двом напрямках природничий та математичний - новий комп’ютерний клас буде сприяти проведенню більш якісного навчального процесу».
«Інвестувати в дітей – це найбільш вигідна інвестиція, яку ми тільки можемо собі дозволити», зазначив  Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Підтримуючи погляди прем’єр міністра – керівники об’єднаної громади намагатимуться максимально врахувати побажання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень