A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславську ОТГ відвідала група Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Дата: 03.12.2019 10:31
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

Фото без опису

Моніторинговою групою Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини 05 листопада 2019 року здійснено візит до Богуславської міської ради. За результатами проведеного моніторингового візиту міський голова видав розпорядження в якому доручив:
1) начальнику відділу державного архітектурно - будівельного контролю Харченку О. О. забезпечити залучення представників відповідних установ для постійного моніторингу санітарних норм забруднення навколишнього середовища та проконтролювати отримання всіх дозвільних документів екологічного характеру ТОВ "Глобал Спецтекс".
2) начальнику відділу з питань земельних відносин агропромислового комплексу та екології Сахно О. П. здійснити контроль за додержанням земельного законодавства, привести у відповідність до норм Земельного Кодексу України право на користування земельних ділянок.
3) заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Янушевичу Є. Є. спільно з працівниками виконавчого комітету Богуславської міської ради, інформувати населення громади через засоби масової інформації про вплив екологічних факторів на людей, зокрема від діяльності підприємств, які функціонують в м. Богуслав по вул. Шевченка, 85.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень