A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виїзний прийом в Киданівці

Дата: 16.01.2020 13:42
Кількість переглядів: 377

Сьогоднішній виїзний прийом в старостинському окрузі Киданівка розпочався в найкращих українських традиціях - з посівань та побажань киданівчанам процвітання, достатку та розвитку. Також під час виїзного прийому працювала бригада КП БРМ "Богуславблагоустрій" та здійснювала ремонтні роботи по реконструкції освітлення центральної вулиці.
З проханням заасфальтувати вул. Горобцівку, досипати 300 м. щебенем чи щебневим відсівом вулицю Чайківня та змінити підприємця, що згортає стихійне сміттєзвалище по вул. Сидорівка - звернувся Зорич В.С.
Замниус С. Д. повідомив про те, що на вул. Дикарівка біля ставка потрібно засипати греблю, адже на його прохання орендар ставка не реагує, а вона знаходиться в незадовільному стані.
Басараб Л. С. звернулась з проханням виділити їй матеріальну допомогу на заміну тазостегневого протезу. Всі звернення зафіксовані та будуть вирішені в межах компетенції міського голови.
Нагадуємо, що виїзні прийоми громадян міський голова В. М. Дяченко в с. Киданівка проводить другого вівторка кожного місяця з 9.00 до 11.00.
Прийом громадян в.о.старости Киданівка Зорич Б. Г. проводить - вівторок, четвер, з 8.00 до 12.00.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень