A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

21 січня відбувся перший виїзний прийом голови Богуславської ОТГ В. М. Дяченка до старостинських округів Вілоховець (Калинівка, Половецьке, Семигори) та Тептіївка (Дешки)

Дата: 24.01.2020 10:20
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

21 січня відбувся перший виїзний прийом голови Богуславської ОТГ В. М. Дяченка до старостинських округів Вілоховець (Калинівка, Половецьке, Семигори) та Тептіївка (Дешки). Люди звертались до очільника громади з проханням допомогти в приватизації земельної ділянки, жителька Половецького принесла заяву з зверненням щодо реконструкції чи відновлення вуличного освітлення по вулиці Корсунська. Лідія Василівна з Половецького просила Вячеслава Михайловича розібратись в ситуації, що склалась з земельною ділянкою, яка є підїзною дорогою до ділянки заявника, адже як виявилось нещодавно її приватизували і тепер жінці потрібно пройти земельну ділянку сусіда, щоб дістатись до своєї. Віктор Владиславович, житель Калинівки збентежений благоустроєм свого старостинського округу та звернувся до голови громади з проханням відремонтувати зупинку в центрі села та підсипати щебневим відсівом дорогу по вул. Гагаріна. Підсипати дорогу щебневим відсівом по вул. Л. Українки (дорога до кладовища) в окрузі Вільховець, попросить Анатолій Петрович. Після прийому громадян Вячеслав Михайлович завітав до навчального закладу де оглянув класи та умови в яких навчаються вихованці дошкільного закладу та учні школи. Дуже приємно, що в школі піклуються про екологічний стан округу та країни і привчають з дитячого садочку сортувати окремо пластикові кришечки та використані батарейки, адже "Все — із доброго чи злого —
починається з малого" (Микола Сингаївський). Також очільник громади відвідав Вільховецький та Семигірський ФАПи де поспілкувався з працівниками, вислухав їхні побажання в покращенні роботи даних установ та висловив своє бачення вирішення їхніх проблем.
В Тептіївському старостинському окрузі громадяни звертались з проханням відремонтувати вулицю Яр і запросити спеціаліста, який зможе встановити точну причину швидкого зсуву щебневого відсіву, яким вже покращували стан вулиці. Також житель цієї вулиці попросив Вячеслава Михайловича поспілкуватись з інтернет компанією "Євролайн", яка чомусь не має бажання протягувати кабельний дріт на ту частину вулиці де живе заявник і ще декілька мешканців вулиці. Приміщення в якому знаходиться ВПЗ с. Тептіївка та приміщення бібліотеки не опалюються, тому працівники поштового зв'язку та бібліотеки вимушені працювати в несприятливих умовах, з чим і звернулись до В. М. Дяченка. Питання очільнику громади вдалося вирішити відразу на місці, запропонувавши в.о.старости Л. І. Руленко надати вільні кімнати в приміщенні сільської ради. Про перебіг вирішення всих отриманих звернень та заяв будемо повідомляти згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень