Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання 18 сесії 7 скликання Богуславської міської ради

Дата: 28.01.2020 14:50
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

На вісімнадцятій сесії Богуславської міської ради депутати підтримали нові положення "Про порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян", положення "Про електронні петиції в Богуславській ОТГ" та положення "Порядку використання коштів бюджету Богуславської об'єднаної територіальної громади учасникам антитерористичної операції (ООС), членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції (ООС).
Секретарем міської ради Г. А. Плагун було зачитано звіт щодо виконання міських програм за 2019 рік (з звітом можна ознайомитись на офіційному сайті богуславської міської ради - https://boguslavska-gromada.gov.ua/docs/315887/, на фейсбук сторінці - https://www.facebook.com/boguslavrada/).
та план роботи Богуславської міської ради на І півріччя 2020 року. Більшість депутатів підтримали надання дозволу КП БМР "Богуславводоканал" на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок, затвердження програми інформатизації та соціального захисту населення Тептіївської сільської ради на 2020 рік, внесення змін до рішень "Про сільські бюджети на 2020 рік" Тептіївської, Вільховецької сільської ради. Підтримано було депутатами і зміни до бюджету - виділення коштів на проектну - документацію для капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Святогірській (дорога до ліцею №3), виділення коштів на ремонтні роботи частини дорожнього покриття по мостовому переходу через р. Рось з вул. Шевченка на вул. Острів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень