A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Візит на ТЕМП 3000

Дата: 30.01.2020 08:51
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

29 січня 2020 року  комісія в складі секретаря Богуславської міської ради Г. А. Плагун, депутатів міської ради - М. Л. Марушевського, С. Ф. Драченка, А. О. Карпенка , начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю О. О. Харченка та представників ЗМІ, відвідала підприємство "ТЕМП - 3000" («ООО Глобал»). Після попередньої прес конференції, яку надавала народний депутат України А. К. Скороход, підприємству були поставлені певні вимоги усунення недоліків. Тому ініціативна група, на чолі з секретарем міської ради, вирішила перевірити на якому етапі усунення проблем знаходиться підприємство.
Під час огляду цехів, різних приміщень, території фабрики директор підприємства В. М. Різаненко розповів, що за останній місяць завдяки встановленню нової труби вдалося усунути проблему з шумом та зменшити концентрати викидів в повітря (система вентиляції). За місяць, півтора встановлять ще одну трубу для того, щоб повністю прибрати проблему . Також було встановлено обладнання, яке забезпечує очищення диму від попелу (викидів у вигляді шматків, що летіли з труби). На даний час підприємство вже використало півмільйона гривень і на цьому не планує зупинятись, а буде робити все необхідне для виконання норм та вимог чинного законодавства України.
Проблему з каналізаційними відходами частково усунули, але в планах - поставити станцію нейтралізації або знайти інший шлях зменшення концентрату жирової фракції в стічних водах. КП БМР «Богуславводоканал», згідно встановлених державою норм, постійно перевіряє та контролює викиди підприємства ООО «Глобал», і вразі перевищення норм, відразу інформує керівників фабрики. Також ініціативну групу було проінформовано про те, чим опалюються котельні фабрики, а це - сертифіковані палети Богуславського виробництва та деревина. На даний час на підприємстві працює 240, а при повному навантаженні - 250 людей.
За повідомленням Володимира Різаненка, працівники фінансового та юридичного відділу підприємства активно працюють над тим, щоб переоформити фабрику на самостійну господарську одиницю та зареєструвати її в м. Богуслав.
Вже найближчими днями керівництво "ТЕМП - 3000" чекає перевірки, а потім - заключення державної фірми, що має ліцензію для проведення інструментальних замірів шкідливих речовин в оточуючому середовищі на території підприємства та за його межами. Якщо заміри будуть виходити за встановлені граничні норми - підприємство не отримає ліцензію на виробництво.
Зустріч підсумували телефонною розмовою з керівником Богуславського відділення Білоцерківської ОДПІ - на рахунок надходження податків до громади Богуславщини, та домовились про інформування керівників міської ради при завершенні усунення проблем.
Відео матеріали можна переглянути за посиланням -https://www.facebook.com/boguslavrada/.
Також цього дня до міської ради завітали журналісти телеканалу "Інтер", які записували сюжет про діяльність фабрики і цікавились, що зроблено представниками влади для покращення екологічної ситуації в місті.
Відео матеріали можна переглянути за посиланнями - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/746632072411502/https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/512137506101869/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень