A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч щодо регіонально - ландшафтного парку “Богуславль”

Дата: 03.02.2020 10:45
Кількість переглядів: 508

28 січня 2020 року була проведена спільна зустріч першого заступника міського голови Ю. М. Лелеки, замовників проекту – Департаменту Екології та Природних ресурсів Київської обласної адміністрації з розробниками проектно – кошторисної документації «Організація території регіонально - ландшафтного парку “Богуславль” його охорона, відтворення та рекреаційне використання його природних комплексів та об’єктів» . Попередньо було визначено об’єми робіт згідно фінансування (Київська обл..рада), облаштування доріжок та благоустрою території парку згідно плану меж (ділянка №2). Також на зустрічі узгодили план дій по виготовленню ПКД по даному об’єкту.
Вирішено було надати пакет документів на розгляд сесії Богуславської міської ради з метою розробки ПКД (капітальний ремонт покриття доріжок та благоустрій території регіонально - ландшафтного парку «Богуславль» в м. Богуслав Київської обл..) та надати інформацію до Департаменту Екології та Природних ресурсів Київської обласної адміністрації.
(Р.S. Щоб знати про все, що відбувається в Богуславській ОТГ потрібно перейти на сторінку - https://www.facebook.com/boguslavrada/?ref=bookmarks та в рядку де знаходяться ???? - нравиться (подобається), підписки, поділитись, ... - натиснути на ... та з списку, що випаде обрати, натиснути на СТЕЖИТИ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень