A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Шановні жителі Богуславщини!

Дата: 14.02.2020 13:42
Кількість переглядів: 384

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан!
Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії, Югославії та інших країнах світу.
Саме 15 лютого 1989 року, було закінчено, так звану, неоголошену війну, яка тривала майже 10 років. Близько 150 тисяч українців пройшли через горнило Афганської війни. На Богуславщині ця цифра сягає 150 – ти жителів району, які повернулись з чисельною кількістю ран, травм, контузій, хвороб. Двоє наших земляків загинули під час виконання військового обов’язку в Афганістані. Це – Іван Середа з Киданівки та Іван Антюшин із Розкопанець.
В шанобі схиляю голову перед пам’яттю тих, хто загинув, з вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд. Від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного благополуччя, упевненості, щастя, миру і добра.

З повагою, міський голова Богуславської ОТГ В. Дяченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень