A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики

Дата: 19.02.2020 08:57
Кількість переглядів: 375

На комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики О. М. Олексієнко (голова комісії) зачитав звіт щодо діяльності комісії за 2019 рік. Також були заслухані звіти про виконання міського бюджету на 2019 рік та виконання сільського бюджету за 2019 рік по Вільховецькій та Тептіївській сільській раді. Комісія рекомендувала депутатам міської ради затвердити дані звіти. Розглядались депутатською комісією звернення громадян щодо:
- виділення коштів у сумі 10 тис.грн. для видання збірки віршів. З таким проханням звернулись жительки м. Богуслава - В. М. Васильченко та А. Т. Мороз. До розгляду цього питання вирішили повернутись після прийняття "Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Богуславської об'єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 рік". Програма сформована, розглянута комісіями та винесена на розгляд дев'ятнадцятої сесії.
- виділення коштів на закупівлю ліків згідно постанови №1303 . Керівник КНП БРР "Богуславський РЦМСД" В. Д. Пивовар доповіла присутнім про необхідність закупівлі ліків за певними категоріями захворювань, а саме: епілепсія, Хвороба Паркінсона, Ревматоїдний артрит, Діабет (цукровий і нецукровий), ліки для оперованих на серці, злоякісних новоутворень та міастенія.
- виділення коштів для проведення експертизи та виготовлення кошторисно - проектної документації КЗ "Богуславська школа мистецтв. Депутатський склад комісії вирішив повернутись до розгляду даного питання після прийняття відповідної програми та звіту по виконанню бюджету за І квартал 2020 року.
Також комісія рекомендувала депутатам на сесії міської ради підтримати петицію щодо виділення коштів дітям, які хворіють на цукровий діабет.
Заслухали присутні "Програму підтримки заходів та робіт з мобілізаційної підготовки Богуславської об'єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 рр.
Підтримала комісія звернення завідуючої КДНЗ №4 "Казка" щодо виділення коштів на виготовлення кошторисно - проектної документації для ремонту, звернення директорів навчальних закладів та начальника відділу освіти щодо здійснення коригування проектно - кошторисних документацій по харчоблоках та закупівлі плит.
Заслухали присутні О. М. Юзефовича, керівника хорової капели щодо надання фінансової допомоги учасникам хорової капели та підготовки проведення державного мистецького заходу, присвяченого 145 - річчю з дня народження видатного українського диригента світової слави Олександра Кошиця та 100 - річчя культурної дипломатії України, що відзначається у вересні 2020 року у Києві, Богуславі, Кам'янець - Подільському... Для обговорення даного питання вирішено було зустрітись разом з начальником відділу культури, спорту...О. Б. Терещенком, керівником хорової капели О. М, Юзефовичем та депутатським складом бюджетної комісії, після прийняття програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Богуславської об'єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 рр.
Відео матеріали можна переглянути на фейсбук сторінці - https://www.facebook.com/boguslavrada/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень