A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Семінар - навчання на тему: "Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням"

Дата: 20.02.2020 09:08
Кількість переглядів: 437

19 лютого, на базі Миронівської ОТГ, департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області та відділом освіти Миронівської міської ради було проведено семінар - навчання на тему: "Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням". Запрошеними учасниками заходу були представники місцевих органів управління освітою Миронівського, Богуславського районів, Миронівської та Медвинської ОТГ, керівники, особи відповідальні за організацію харчування та працівники харчоблоків закладів освіти міст, районів, ОТГ, представники суб'єктів господарювання, що надають послуги з організації харчування дітей у закладах освіти. Присутні заслухали провідного фахівця департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Ківшарь Л. І., начальника управління безпечності харчових продуктів та ветиринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, начальника відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.
Була детально подана інформація щодо ознайомлення з нормами та статтями:
- закону №2639 - Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2639-19,
- ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80,
- ЗУ "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин" - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2042-19, НАКАЗ №590 -Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12.
Представникам Богуславської ОТГ та начальнику відділу освіти О. В. Поліщук було проведено екскурсію до загальноосвітнього начального закладу №3 м. Миронівка в якому було здійснено капітальний ремонт харчоблоку та закуплено необхідне обладнання, яке відповідає всим вимогам і нормам закону. Начальник гуманітарного відділу Миронівської ОТГ та заступник голови ОТГ детально розповіли про кошти, які були вкладені для реалізації даного проекту та заходи щодо підтримки гуманітарного відділу Миронівської ОТГ.
За словами начальника відділу освіти Богуславської РДА О. В. Поліщук: "Огляд харчоблоку, який відповідає новим вимогам і стандартам є хорошою можливістю щось змінити або взяти за основу, для втілення в проектах по харчоблоках загальноосвітніх закладів м. Богуслава, які на даний час вже знаходяться на коригуванні".
Відео матеріали зустрічі можна переглянути на фейсбук сторінці Богуславської міської ради - https://www.facebook.com/boguslavrada/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень