Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання 19 сесії 7 скликання 25 лютого 2019 року

Дата: 27.02.2020 10:34
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

На дев'ятнадцятій сесій Богуславської міської ради депутатський корпус, більшістю голосів, затвердив звіт міського голови за 2019 рік, звіти постійних депутатських комісій, звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік, звіти про виконання сільського бюджету за 2019 рік по Тептіївській та Вільховецькій сільських радах.
Розглянувши заяви жителів м. Богуслава та сіл, які входять до Богуславської ОТГ, про надання матеріальної допомоги в зв'язку з необхідністю проведення операцій, довгострокового лікування та на поховання, враховуючи їх складне матеріальне становище та пропозиції комісії з питань освіти і науки, культури та відродження духовності, сім'ї, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров'я, материнства, соцзахисту, екології, охорони навколишнього середовища та взаємодії з учасниками АТО - депутати підтримали запропоноване рішення та суми матеріальної допомоги вказані в ньому.
Підтримано було рішення про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Богуслава" із занесенням до Книги почесних громадян міста "Гордість і слава Богуслава" гр. Глузману С. Ф. - лікарю - психіатру, президенту Асоціації психіатрів України, директору Українсько - американського бюро захисту прав людини, члену Американського товариства психіатру, члену Королівського коледжу психіатрів Великої Британії, члену Канадської психіатричної асоціації, члену товариства психіатрів і неврологів Німеччини та громадянину, що тривалий час проживає в м. Богуславі.
Затвердили депутати Програми "Підтримки заходів та робіт з мобілізаційної підготовки Богуславської об'єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 роки" та "Розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Богуславської об'єднаної територіальної громади на 2020 - 2022 роки" та звернення депутатів Богуславської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо скасування абонплати за транспортування природного газу.
Розглянули депутати Богуславської міської ради електронну петицію, щодо фінансової допомоги сім'ям з дітьми хворими на цукровий діабет, але не підтримали в зв'язку з запереченнями авторів даної петиції. Вирішено було направити питання на доопрацювання і повернутись до її розгляду через певний час.
В питанні затвердження переліку об'єктів малої приватизації, що підлягають приватизації в 2020 році думки депутатського складу розділились, але після деяких дискусій все таки рішення були прийняті.
Відео матеріали сесії можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/594916788030735/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень