A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч з почесним громадянином міста

Дата: 11.03.2020 15:32
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

Сьогодні відбулась дуже приємна, по "домашньому" тепла зустріч з відомим у всьому світі лікарем - психіатром, президентом Асоціації психіатрів України, директором Українсько - американського бюро захисту прав людини, членом Американського товариства психіатру, Королівського коледжу психіатрів Великої Британії, Канадської психіатричної асоціації, товариства психіатрів і неврологів Німеччини та громадянину, що тривалий час проживає в м. Богуславі - Семеном Фішельовичем Глузманом. 
Семен Фішельович розповів присутнім про своє життя, творчий та професійний шлях, засудження та перебування в таборах (протягом 10 років).  Він відбував покарання разом із Іваном Світличним, Євгеном Сверстюком, Левком Лук'яненком, знайомий з Віктором Некрасовим,  Василем Стусом (познайомився перебуваючи з ним 20 днів в камері тимчасового перебування). 
Психіатрія для Семена Фішельовича відкрилась після слів його вчителя, професора Мізрухіна І. А.:"Якщо ви будете поганими, злими психіатрами то вашим пацієнтам буде ще гірше, адже їм і так не легко живеться. Тому будьте добрими психіатрами".
Секретар міської ради Г. А. Плагун привітала відомого лікаря  з присвоєнням йому звання "Почесний громадянин міста Богуслава" із занесенням до Книги почесних громадян міста "Гордість і слава Богуслава" (медаль буде вручена згодом). Семен Фішельович відповів, що це його друге почесне громадянство (перше він отримав у Французькому місті Сен - Дені), але це більш важливіша нагорода, адже отримана на Батьківщині.
Поговорили про події сьогодення в Україні, зокрема  про медичну реформу. Всі присутні мали змогу особисто задати запитання та отримати на нього відповідь.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень