Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

На Богуславщину з робочим візитом завітали керівник Київського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe ( колишній Центр Розвитку Місцевого Самоврядування) Олена Іванченко та радник з питань децентралізації та місцевого самовр

Дата: 13.03.2020 09:08
Кількість переглядів: 530

Фото без опису

На Богуславщину з робочим візитом завітали керівник Київського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe ( колишній Центр Розвитку Місцевого Самоврядування) Олена Іванченко та радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування Андрій Курко. Гості поспілкувались з секретарем Богуславської міської ради Г. А. Плагун та начальником юридичного відділу С. В. Матяш, обговорили можливості розвитку Богуславської громади, створення стратегії та паспорту громади, план тренінгів та зустрічей, які будуть актуальними для працівників міської ради і сприятимуть їхньому професійному розвитку. На даний час керівник Київського регіонального розвитку розмірковує над можливістю проведення обміну досвідом між об'єднаними територіальними громадами з Північного ХАБУ саме в Миронівській, Богуславській та Медвинській громадах, тому візит частково пов'язаний з визначенням тематики зустрічі.
Час візиту був дуже обмеженим, але Куценко Тетяна Володимирівна (керівник МІБ) проводячи коротку екскурсію містом та музеями, зуміла зацікавити гостей так, що вони одноголосно радили розвиватись в туристичному напрямку. Вражені нашими краєвидами, історичним минулим та можливим потенціалом розвитку, працівники Київського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe порадили більше уваги звертати на Українські та закордонні гранти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень