A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ПІДПРИЄМСТВ МІСТА І РАЙОНУ!!! ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РОЗДУМІВ...

Дата: 19.03.2020 11:15
Кількість переглядів: 385

Шановна громада Київщини!

Сьогодні ми спільно з усім світом протидіємо поширенню небезпечної хвороби – коронавірусу. В області на це спрямовані всі зусилля: медиків, служби надзвичайних ситуацій, держслужбовців тощо. Впроваджено низку обмежень в освіті, роботі розважальних закладів та закладів торгівлі, пасажирських перевезеннях. Але цього замало.

Суспільство потребує людської турботи від тих, у чиїх руках більше ресурсу, ніж у решти. Маю на увазі підприємців та власників бізнесів. Зараз саме той момент, коли ваша соціальна відповідальність має надзвичайне значення, та, без перебільшення, може врятувати життя.

Ми вже зараз із вдячністю відзначаємо благодійність бізнесу, спрямовану проти поширення коронавірусу. Люди запам’ятаюсь саме це. Цінність вашого бренду, довіра до вашого підприємства чи компанії зросте в рази.

Отже, якщо ви підприємець, запровадьте для своїх співробітників на час карантину віддалену форму роботи. Якщо це не можливо, організуйте підвезення ваших робітників на ваші підприємства (не більше 10 людей в салоні). Потурбуйтеся, щоб вони працювали у добре провітрюваних та дезінфікованих приміщеннях, часто мили руки. Запобігайте знаходженню на робочих місцях людей, які погано почувають себе з різних причин.

Знайдіть можливість оперативно переорієнтувати свої виробничі потужності під життєво важливі потреби сьогодення, і прошу, – втримайтесь від спокуси заробити на людській біді. Суспільство буде вам вдячне.

Подолати пандемію можна тільки спільним бажанням та спільними скоординованими діями. Уникайте паніки та користуйтеся лише офіційною інформацією з офіційних джерел.

Будьмо всі здорові!

З повагою, Василь Володін


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень