A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславське відділення поліції повідомляє!

Дата: 07.04.2020 15:28
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

Працівники Богуславського відділення поліції звертаються до населення міста Богуслав та Богуславського району не палити рослинності або її залишків (суху траву, опале листя, тощо). З початку року до Богуславського ВП надійшло 27 звернень громадян щодо паління рослинності або її залишків. На осіб, які порушували законодавство працівниками Богуславського ВП було складено адміністративні протоколи за ст.. 77-1 КУпАП (Самовільне випалювання рослинності або її залишків) та ст. 152 (Самовільне випалювання рослинності або її залишків).
Правоохоронці вкотре попереджають громадян, що самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків тягне за собою адміністративну відповідальність та у складних випадках і кримінальну.
Нагадуємо, що за самовільне випалювання рослинності або її залишків, згідно статті 77-1 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також, спалювання рослинних залишків, сухої трави, опалого листя є прямим порушенням низки норм чинного законодавства, а саме: статті 50 Конституції України, статей 9 та 12 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, статті 16 Закону України “Про охорону атмосферного повітря”, пунктів 3.6.14., 3.7.4. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій, пунктів 3.6., 6.4.2. Правила утримання зелених насаджень у містах та інших населених пунктах України, Закону України “Про благоустрій в населених пунктах”. За недотримання законодавства України працівники поліції будуть складати відповідні протоколи.
Громадяни міста Богуслав та району, просимо Вас долучатися до виявлення порушників і повідомляти про випадки випалювання рослинності або її залишків поліцію, зателефонувавши на спецлінію «102». Не будьте байдужими до довкілля, свого здоров’я та здоров’я своїх близьких!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень