A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Шановні жителі Богуславської громади!

Дата: 15.04.2020 11:50
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації щодо захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS – CoV-2 станом на 15.04.2020 року в Київській області – 230 хворих, а загалом в державі – 3764 з яких 143 людини одужало а 108 померло. Тому з метою недопущення подальшого поширення цієї хвороби та уникнення епідемічних ускладнень серед населення Богуславської ОТГ, я як міський голова, прошу суворо дотримуватись карантинних заходів.
Хочу звернути вашу увагу, що відповідно до рішення Київської обласної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 квітня 2020 року було вирішено запровадити в Київській області додаткові обмежувальні заходи на період карантину, зокрема щодо:
- Посилення контролю за виконанням громадянами обмежувальних заходів та забезпечення громадського порядку на території громади у парках, лісових зонах та в місцях масового перебування людей особливо у період вихідних і святкових днів;
- Обмеження доступу громадян до місць поховань на території громади, до міських, селищних та сільських кладовищ, а саме переміщення групою осіб у кількості більше ніж дві особи;
Хочу нагадати, що соціальна дистанція може допомогти зупинити або сповільнити поширення інфекційних захворювань. Йдеться про зменшення контактів між вами та іншими людьми. Прості дії можуть допомогти знизити ризик для вас та оточуючих:

- Тримайте дистанцію не менше 2 м.;
- Носіть маску;
- Часто і правильно мийте руки, дезінфікуйте їх;

Наголошую про встановлення адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення правил протиепідемічних заходів та санітарного законодавства.

А також , шановні мешканці громади, при появі перших ознаках респіраторної інфекції залишайтеся вдома та негайно звертайтеся (телефонуйте) до сімейних лікарів за місцем обслуговування, які скоригують Ваше подальше лікування.

Будьте здоровими!!!

З повагою міський голова В. Дяченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень