Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято

Дата: 18.05.2020 10:20
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято.
Міжнародний день музеїв з’явився в календарі в 1977 році, коли на черговому засіданні ICOM (International Council of Museums - Міжнародна рада музеїв) була прийнята пропозиція радянської організації про встановлення цього свята. І з 1978 року цей день відзначається щорічно більш ніж у 150 країнах.
За словами Жака Перо, президента ICOM, «музеї повинні зайняти місце в серці суспільства і бути відкритими громадськості. Розвиток наших установ залежить у великій мірі від допомоги громадськості, і ми повинні запропонувати їй можливість підтримати наші цілі і взяти участь в нашій роботі. Таким чином, необхідно, щоб музеї та суспільство працювали разом, в дусі творчості та інновацій ».
Щиро вітаю Куценко Тетяну Володимирівну, її творчий та креативний колектив, працівників, що мають відношення до музейної справи Богуславщини, з професійним святом!
Висловлюю вам, шановні працівники музеїв, щиру вдячність за натхненну працю й вірність професії. Сердечно бажаю вам творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, благополуччя і достатків, здоров'я і щастя й непохитної віри в світле майбутнє України.
З повагою
міський голова Богуславської ОТГ В. М. Дяченко.
@https://www.facebook.com/profile.php…
@https://www.facebook.com/muzejvbohuslav/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARC16ok3rRfkmZ0_d-yZUz8Ckoifwj9Qb2t4A5nSIoXYoLULw4o35zV5fL5h5uO7m0ZAq7YPTdZRUq43


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень