A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

КП БМР "Богуславводоканал" повідомляє!

Дата: 25.05.2020 12:01
Кількість переглядів: 1310

Фото без опису

Ще початку загальнонаціонального карантину, що пов’язаний із розповсюдженням коронавірусом (COVID-19), в інтернет виданнях та соціальних мережах почали активно поширювати неправдиву інформацію – нібито Верховна Рада України 17 березня 2020 року відтермінувала на два місяці оплату за комунальні послуги. У даному випадку окремі видання просто намагаються видати для людей бажане за дійсне.
Так, Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню корона вірусної хвороби COVID-19 (посилання на закон https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/530-20) немає статей та пунктів якими б встановлювалось таке відтермінування комунальних платежів.
Саме тому комунальне підприємство Богуславської міської ради «Богуславводоканал» закликає мешканців міста вчасно сплачувати свої рахунки за послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, аби запобігти накопиченню заборгованості та збільшенню суми платежів для абонентів у подальшому.
Зазначаємо, що інші джерела надходження коштів, крім як оплата за спожиту воду та водовідведення абонентами, в підприємства майже відсутні. Зауважимо також, що ніхто не відтермінує водоканалу сплати рахунків за використані реагенти та спожиту електроенергію, яка займає левову частку в тарифі централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Окрім цього необхідно підтримувати у належному технічному стані спеціалізовану техніку, забезпечувати виплату заробітної плати працівникам, які у такий складний для країни та для нас всіх час, цілодобово задіяні у справі забезпечення життєдіяльності міста.
Закликаємо вас сплатити усі платежі вчасно через онлайн-платформи, а також допомогти своїм старшим родичам та сусідам похилого віку, не виходячи з власної домівки через системи миттєвої оплати комунальних послуг «Приват 24» та «Ощад 24/7».
Від ваших платежів напряму залежить робота підприємства, а отже і безперебійне водопостачання та водовідведення у Ваших оселях!
Дякуємо за розуміння та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
Адміністрація КП БМР «Богуславводоканал»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень