A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч на ТОВ "Глобал Спецтекс"

Дата: 10.06.2020 16:43
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

Сьогодні  відбулась спільна виїзна комісія з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ на ТОВ «Глобал Спецтекс» з запрошеними представниками Держпродспоживслужби, КП Богуславводоканал, КП Богуславтепловодопостачання, представником народного депутата Скороход А.К., працівниками підприємства, активістки Ткач В.І. та депутатів міської ради. Директор з виробництва ТОВ «Глобал Спецтекс»  Різаненко В. надав членам комісії та запрошеним пакет документів на встановлені фільтри, обладнання. Протокол вимірювань вмісту забруднюючих речовин в організованих викидах стаціонарних джерел,  які проводила вимірювально-екологічна служба ТОВ «Дозвіл Еко Плюс». Також копії висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи затверджувача, розчинів поліуретанової смоли, текстильно-допоміжних засобів, барвників для обробки текстильних та трикотажних виробів. Саме висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи підтверджують, що ТОВ «Глобал Спецтекс» використовує  матеріали, які відповідають вимогам діючого санітарного законодавства України, і за умови дотримання вимог можуть бути використані в заявленій сфері застосування. Різаненко В. запросив членів комісії та запрошених на екскурсію підприємством. Продемонстрував встановлений фільтр-циклон та водяний фільтр, пояснив їх роботу та переваги. Пообіцяв, що до кінця літа на підприємстві буде встановлено ще 4 фільтри і завершені всі заходи по покращенню стану викидів в навколишнє середовище. Бабій С.С. начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства нагадав, що головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області подано позов до суду щодо  відсутності у ТОВ «Глобал Спецтекс»  проектної документації щодо визначення санітарно-захисної зони на діючий обєкт. 

Представники комунальних підприємств наголосили, що на даний момент керівництво підприємства зробило вагомий внесок для виправлення недоліків. Але в свою чергу запропонували і надалі контролювати встановлення обіцяних фільтрів, аналіз стану стічних вод та висновки експертиз матеріалів, що використовує підприємство.

Зустріч була емоційною, але надіємось, що спільними зусиллями справу буде доведено до позитивного результату. Громаді потрібні робочі місця, податки та чисте екологічне середовище.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень