A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

На Київщині стартувала вступна кампанія - 2020!

Дата: 11.06.2020 09:55
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Розпочалася вступна кампанія 2020 року. Закладами професійної (професійно-технічної) освіти уже розпочато прийом документів від випускників 9-х класів. Для випускників 11-х класів реєстрація в електронних кабінетах закладів фахової передвищої освіти розпочнеться 1 серпня, а прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня.

З особливостями та умовами прийому на навчання вступники та абітурієнти можуть ознайомитися на сайтах закладів освіти, у засобах масової інформації та соціальних мережах. Крім того, в кожному закладі працюють приймальні комісії, де досвідчені фахівці нададуть кваліфіковану консультацію з будь-яких питань. Абітурієнти та вступники можуть подати вступну заяву як в електронному, так і в письмовому вигляді.

Кожен може обрати собі майбутній фах, адже 24 заклади професійної (професійно-технічної) освіти Київщини пропонують навчання за 72 робітничими професіями, актуальними та затребуваними на сучасному ринку праці, а 25 закладів фахової передвищої освіти готують фахівців за 20 галузями знань.

У цьому році на навчання до закладів професійної (професійно-технічної) освіти за регіональним замовленням планується прийняти 3230 осіб, до закладів фахової передвищої освіти – 942 особи.

Бажаємо вступникам та абітурієнтам не помилитися у виборі майбутньої професії і стати в ній успішними, реалізувавши всі свої здібності та таланти, адже молоді, завзяті, конкурентоспроможні, кваліфіковані кадри так потрібні Київщині!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень