A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Богуславський РС ГУ ДСНС України в Київській області повідомляє!

Дата: 23.06.2020 13:04
Кількість переглядів: 394

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки, а також оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та пожежі під час підготовки і проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступних випробувань, 23 червня Богуславським  районним сектором було проведено інструктаж з працівниками, які будуть задіяні під час проведення ЗНО у закладах освіти м. Богуслав.

З персоналом проведено інструктажі з дотримання правил пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, роз’яснено правила евакуації, порядок дій на випадок виникнення пожежі та правила користування первинними засобами пожежогасіння – вогнегасниками, які можуть загасити пожежу на початковій стадії її виникнення. Також присутнім нагадали правила пожежної безпеки в побуті, при виявлені ВНП та правила поведінки на воді.

 

Шановні громадяни! Оскільки цьогоріч зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме в умовах адаптованого карантину, не варто забувати про необхідність дотримання протиепідемічних правил безпеки. Разом з тим, нагадуємо, що знання правил пожежної безпеки є актуальним завжди!

 

Начальник Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області полковник служби ЦЗ Володимир ПОНОМАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень