A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку, торгівлі і сфери послуг комунальної власності і ЖКГ

Дата: 24.06.2020 16:29
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

На засіданні комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності ЖКГ було розглянуто депутатське звернення Народного депутата України А. Скороход щодо обмеження руху вантажних транспортних засобів по деяких вулицях міста та заяви (звернення) громадян м.Богуслава. Комісія вирішила рекомендувати депутатам міської ради підтримати обмеження руху транспорту (понад 15 т) на в’їзд у місто Богуслав, доручити КП БМР «Богуславблагоустрій» встановити необхідні дорожні знаки (знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено») та інформаційні таблички з відповідним погодженням згідно чинного законодавства та повідомити про прийняте рішення Богуславське відділення поліції
Миронівського відділу ГУ НП в Київській області з метою дотримання вимог щодо забезпечення руху автомобільного транспорту (згідно вищезгаданого). Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ.
Розглянуто на комісії звернення громадян:
- Карпенка А. О. про виділення коштів для капітального ремонту вулиці Громадянської.
Вирішено дане звернення направити на розгляд комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики.
- мешканців вул. Інтернаціональна 17 - В з проханням детально вивчити ситуацію, що склалася з прибудинковою територією та під'їздом до будинку (на адресу ОСББ "Спільна Оселя" та мешканців житлової будівлі - гуртожитку, надійшов лист КВНЗ КОР "Богуславський гуманітарний коледж імені І. С. Нечуя - Левицького" від 11. 11. 2019 р. №365 про те, що дирекція коледжу планує часткове обмеження руху транспортних засобів територією коледжу, а з 01. 01. 2021 року - повне обмеження руху з метою під'їзду до будинку) та забезпечити альтернативний під'їзд до житлової будівлі - гуртожитку, розташованої за адресою м. Богуслав, вул. Інтернаціональна 17 - В, зі сторони будинків Інтернаціональна, 15, Соборна, 9, розглянути можливість включення у список фінансування на виготовлення проектно - кошторисної документації та виконання робіт з асфальтування під'їзду до будинку та облаштування тротуарів у 2020 році, а також місце для встановлення сміттєвих баків. Вирішено рекомендувати голові правління ОСББ В. І. Майстренко надати на розгляд комісії погодження з відповідними службами щодо можливості на вказаній території, виконання певного виду робіт.
Також мешканці вище вказаного будинку стурбовані розташуванням міні - котельні біля Богуславської ЦРЛ, що становить загрозу комфортному та безпечному проживанню в районі вул. Інтернаціональна, Соборна, Польова в період опалювального сезону та просять вплинути на власника вказаної котельні з метою усунення механізмів котельні, що спричиняють шум та підняття димовідвідної труби вище від поточного рівня. Вказані пропозиції громадян будуть адресовані власнику даної котельні.
- мешканців вул. Миколаївська 96, 98, 100 щодо облагородження території біля будинку зі сторони центральної вулиці Миколаївська та облагородити територію, що знаходиться біля садочка №5, за буд. 96 поряд з тренажерами. Комісія вирішила доручити КП БМР "Богуславблагоустрій" здійснити косіння травяного настилу території поряд з тренажерами та рекомендувати керівнику ОСББ "Трибуд" Л. Гичко визначити власника території.
В ході проведеної перевірки працівниками 13 ДПРЧ (м. Богуслав) з ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області (м. Богуслав) разом з представниками КП БМР "Богуславводоканал" встановлено, що на території м. Богуслав знаходиться 39 вуличних пожежних гідрантів із них 30 гідрантів знаходяться в робочому стані, забезпечені кришками колодязі, не заржавлені штоки, працює злив та спроможні подати воду з необхідним тиском для гасіння пожеж, а 9 потребують заміни і встановлення нових. Також було розглянуто звернення начальника Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області, полковника служби ЦЗ В. Пономаренка щодо створення робочої групи з представників Богуславського РС, Богуславського ВП, Богуславської РДА, працівників закладів охорони здоров'я та освіти, щодо проведення профілактичних бесід у навчальних закладах про негативні наслідки в результаті безконтрольного використання подразнюючих хімічних речовин....
Підтримали члени комісії пропозицію першого заступника міського голови Ю, М. Лелеки щодо направлення інформаційного запиту начальнику басейнового управління водних ресурсів річки Рось П. Бабію про наявність дозвільних документів в ТОВ "Енергія - 1" на встановлення шандорів в "Казковому містечку".
Переглянути відео матеріали можна за посиланням - https://www.facebook.com/watch/?v=280826543196667.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень