A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

28 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 26.06.2020 12:31
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

28 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Це свято Головного Закону країни, в якому окреслені ключові права та свободи українських громадян, територіальний устрій нашої держави, засади місцевого самоврядування та принципи демократичного розвитку України.

Важливо, щоб положення, які зафіксовані на сторінках Конституції, були не лише правовою декларацією з найвищою юридичною силою, але й нормою повсякденного життя українців. Наші громадяни повинні відчувати себе захищеними і вільними, а одним з головних суспільних ідеалів має залишатися принцип верховенства права.

Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми маємо пам’ятати про це.

Нехай серця завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала. Хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення. Успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави – гуманізму та законності.

З повагою, міський голова В. М. Дяченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень