A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Перелік природоохоронних заходів на 2020 рік

Дата: 08.07.2020 11:25
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відповідно до статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 15 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", Регламенту Київської обласної ради VII скликання, розглянувши подання Київської обласної державної адміністрації, враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій Київської обласної ради з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій, з питань соціально - економічного розвитку, промисловості, підприємництва, торгівлі, регуляторної , інноваційно - інвестиційної політики, зовнішньоекономічних зв'язків, з питань бюджету та фінансів, з метою сприяння у реалізації заходів, передбачених програмами природоохоронного спрямування, Київська обласна рада вирішила:

1. Внести зміни до Переліку природоохоронних заходів на 2020 рік, що фінансуються за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням Київської обласної ради від 19. 12. 2019 №768 - 32 - VII (далі - Перелік), шляхом викладення його у новій редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київської обласної ради з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій першого заступника голови Київської обласної ради Семенову Т. М.

Голова ради М. А. Стариченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень