A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виконавчий комітет

Дата: 20.07.2020 09:51
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету Богуславської міської ради найбільш обговорюваними були питання щодо розгляду електронної петиції відновлення «Шумків» - відновлення автентичності в гідроспоруді на річці Рось в парку Острів зареєстрованої Репіком О. В. та затвердження проекту рішення «Про встановлення тарифів КП БМР «Богуславтепловодопостачання» на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання».

Присутні члени виконавчого комітету, активна громадськість міста, представники ТОВ «Енергія – 1» мали змогу висловити свою пропозицію та шляхи вирішення непорозумінь, що виникли. Думки розділились: частина присутніх визнала, що після встановлення нових шандорів потік води збільшився, що сприятливо впливає на екосистему річки загалом, а частина присутніх вимагала від представника ТОВ «Енергія – 1» будь яким шляхом повернули автентичність в гідроспоруді.

Після довгого, тривалого обговорення ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Богуславської міської ради вирішив:

1. Зобов’язати ТОВ «Енергія – 1» демонтувати інженерну споруду , тимчасовий місток до 1 серпня 2020 року;

2. Зобов’язати ТОВ «Енергія – 1» внести зміни в конструкції шандорів для того, щоб забезпечити технічний прохід води та створення декоративного водоспаду;

3. Зобов’язати ТОВ «Енергія – 1» надати документи права власності на дану споруду.

Також керівництво Богуславської міської ради (в особі в. о. міського голови Г. Плагун) 6 липня 2020 року зверталось до в. о. голови Державного агентства водних ресурсів України – Хорєва М. Ю. та начальника регіонального офісу водних ресурсів р. Рось Бабія П. О. з проханням надати інформацію щодо наявності, погодження, дозволів ТОВ «Енергія – 1» на проектування, будівництво, капітальний ремонт, реконструкцію дерев’яних затворів, естакади службового містка для маневрування затворами та втрутитись в ситуацію і вжити відповідних заходів до ТОВ «Енергія – 1» передбачивши можливість проходження води верхнього б’єфу через гідроспоруду шандори, низом, а також верхом вищевказаної споруди. Також дані роботи були проведені ТОВ «Енергія – 1» без повідомлення Богуславської міської ради і виконавчим комітетом Богуславської міської ради не видавалися дозволи на збір вихідних даних для проектування об’єкту будівництва чи будь – які інші дозволи, які давали б підстави проводити будь – які будівельні роботи. На даний момент чекаємо відповідь.

Не менш спірним питанням було затвердження проекту рішення «Про встановлення тарифів КП БМР «Богуславтепловодопостачання» на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання», яке було підтримано членами виконавчого комітету лише з 2 разу. В даному тарифі, яке КП БМР «Богуславтепловодопостачання» надало на розгляд громадськості ( протягом місяця в засобах масової інформації) заклали розрахунки, які зменшені на 2%.

Першим заступником міського голови було запропоновано керівнику підприємства КП БМР «Богуславтепловодопостачання» до 1 серпня 2020 року разом зі своїми спеціалістами розробити чіткий план дій розвитку підприємства і зменшення його боргових зобов'язань.

Підтримали члени виконавчого комітету Богуславської міської ради і замовлення державного аудиту.

Метою аудиту є сприяння ефективності роботи, раціональному використанню матеріальних, трудових і фінансових ресурсів у підприємницькій діяльності для отримання максимального прибутку.

Основними завданнями аудиту є:

- перевірка фінансової звітності, розрахунків, декларацій та інших документів для встановлення їх достовірності й відповідності здійснених господарських і фінансових операцій чинному законодавству;

- виявлення і попередження (профілактика) порушень у фінансово-господарській діяльності підприємств;

- реальність визначення фінансових результатів;

- оцінка ефективності внутрішнього контролю;

- надання консультаційних послуг з питань обліку, аналізу, права, менеджменту, маркетингу, фінансів тощо.

Однією із цілей аудиту є надання практичної допомоги господарюючим суб'єктам (їх власникам або керівним органам) щодо ведення справ і управління фінансами, а також щодо налагодження бухгалтерського фінансового і управлінського обліку, надання різних консультацій.

https://www.facebook.com/boguslavrada/photos/pcb.562698181079071/562690771079812

https://www.facebook.com/boguslavrada/photos/pcb.562698181079071/562690821079807

Відео матеріали можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/881265778949029


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень