A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Виконавчий комітет

Дата: 21.07.2020 15:47
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

Відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 р. № 515) виконавчим комітетом Богуславської міської ради (8 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради 16 липня 2020 року) було прийнято рішення про утворення комісії для формування пропозицій щодо потреби надання у 2020 році субвенції, а також затверджено загальний список дітей, які перебувають на квартирному обліку та мають право на отримання житла за рахунок субвенції або грошової компенсації.

20 липня 2020 року комісія розпочала свою роботу де було затверджено списки у кількості 11 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які будуть направлені до регіональної комісії з метою формування пропозиції щодо розподілу субвенції між конкретними дітьми в порядку черговості відповідно до Порядку та умов надання субвенції у 2020 році.

На сьогоднішньому ( 9 засіданні виконавчого комітету Богуславської міської ради від 21.07.2020 р.) присутніми були 15 членів виконкому, які одноголосно підтримали затвердження протоколу №1 комісії з питань формування пропозицій потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на придбання житла для дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі дітей з інвалідністю, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов або виплату грошової компенсації виконавчого комітету Богуславської міської ради від 20.07.2020 року згідно з додатком 1.

Вирішили спеціалісту 1 категорії з питань сім'ї, дітей та молоді служби у справах дітей та сім'ї виконавчого комітету Богуслаквської міської ради Калінській О. А. забезпечити подання рішення виконавчого комітету про затвердження протоколу, зазначеного в п.1 цього рішення до регіональної комісії для схвалення відповідної пропозиції.

Відео матеріали можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/3071541632899644


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень