A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 21.07.2020 15:49
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Минулого тижня в приміщенні Богуславської міської ради відбувалось обговорення питання щодо рішення Київської обласної ради про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів на 2020 рік, що фінансуються за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. В даний перелік ввійшли роботи пов’язані з поліпшення технічного стану Богуславського водосховища з метою захисту від підтоплення та затоплення територій в межах Богуславської міської ради ( на загальну суму - 4 млн. 116 тис. грн.).

На зустріч були запрошені члени виконавчого комітету, депутатський склад Богуславської міської ради, громадськість міста (оголошення було розміщене на офіційній facebook сторінці – Богуславської міської ради та поширене по іншим групах Богуславської громади).

Присутні: 6 жителів міста, 5 представників ЗМІ, представник регіонального офісу водних ресурсів річки Рось та керівники громади: секретар Богуславської міської ради – Г. А. Плагун, перший заступник міського голови – Ю. М. Лелека, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – Є. Є. Янушевич.

Головний акцент розчистки буде робитись, згідно проектно – кошторисної документації, на Богуславське водосховище. Планується розчищення річки від плавнів, куширів, очерету, мулу, кущів, дерев від КНС по Мисайлівській, русло р. Богуславка до мосту по Мисайлівській, очистка під дамбою, штучно створені острівці на території водосховища…

Замовником даного проекту є Басейнове управління Дніпра і вони ж будуть визначати підрядника даних робіт та здійснювати контроль.

Роботи попередньо плануються на осінній період, адже процедура коригування проекту, оголошення тендерної закупівлі та визначення підрядника робіт – займе значну частину часу.

Наступна зустріч планується після отримання відкоригованої проектно – кошторисної документації за участі представників басейнового управління Дніпра та Департаменту екології.

Відео матеріали можна переглянути за посилання - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/292602575158022

або

https://www.youtube.com/watch?v=Azcg2hfsy1I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3RblaRCUwc8Jee9bjKTC0uofSQ6tPabFRRO5JKeBvuq5y9mUwVrECs9K8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень