A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку, торгівлі і сфери послуг комунальної власності і ЖКГ

Дата: 27.07.2020 13:08
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

На засіданні комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ присутні заслухали звіт за І півріччя 2020 року начальника комунального підприємства Богуславської міської ради «Богуславблагоустрій» Харченка В. В. Володимир Васильович повідомив присутніх про дуже малу кількість підписаних договорів на вивіз твердих побутових відходів від населеня, тому підприємство в цьому напрямку працює в дуже великий мінус. В зв'язку з цим було виріщено утворити комісію, яка складатиметься з інспектора благоустрою, юриста, в. о. старости села, та ще декількох спеціалістів, які будуть займатись даним питанням. М. Л. Марушевським запропоновано попрацювати над ефективною підготовкою підприємства до осінньо - зимового періоду та обслуговування сіл, які ввійшли до Богуславської ОТГ, а також тих, що вже скоро ввійдуть, розробити план дій та можливості підприємства, прорахувати можливість закупівлі нової, сучасної техніки. З запланованих, закладених коштів на розвиток підприємства ( в І півріччі 2020 року) не надійшло - 2 млн. грн., та було знято з фінансування підприємства - 1 млн. 700 тис. грн. на інші потреби громади.
Заслухали звернення начальника КП БМР "Богуславська ЖЕК" Василенка С. О. та підтримали надання юридичної та фінансової підтримкис даному підприємству. Начальнику КП БМР "Богуслав ЖЕК" було запропоновано розробити бізнес - план для виходу підприємства з кризової ситуації. Розглянули звернення громадян Ткач В. І. жителів вул. Громадянська та Кільцева (с. Розкопанці), заслухали секретаря міської ради Плагун Г. А. про Програму та Положення про бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Богуславської міської об’єднаної територіальної громади.
Відео - матеріали можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/904227086729209


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень