A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Поліщук О.В добровільно склала депутатські повноваження та дострокового їх припинила у зв’язку з призначенням її на посаду начальника соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Дата: 28.07.2020 16:22
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Фото без опису

Враховуючи письмову заяву Поліщук О.В щодо добровільного складання депутатських повноважень та дострокового їх припинення у зв’язку з призначенням її на посаду начальника соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради, зайняття якої згідно з Конституцією України і законом несумісне з виконанням депутатських повноважень. На підставі протоколу №14 засідання конкурсної комісії виконавчого комітету Богуславської міської ради від 17.07.2020 та заслухавши інформацію голови Богуславської міської виборчої комісії Київської області Куценко Тетяни Володимирівни Богуславська міська рада вирішила прийняти до відома інформацію щодо дострокового припинення депутатських повноважень Поліщук О.В. та про початок повноважень депутата Богуславської міської ради VII скликання Майстренка В.І. від Богуславської районної організації Радикальної Партії Олега Ляшка в Київській області.

Зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег, однодумців, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій, сповнене любові серце до своєї Батьківщини та рідного міста Богуслав.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень